, 2021/8/5

Lassú főzésű ananászos bébi borda hátulról szerepel a Legjobb bordák receptek között

Bébi borda

Táplálkozási információ

Kalória 1043

Zsír 53g

Szénhidrát 101g

Rost 4g

Cukor 78g

Fehérje 36g

Összetevők

4 adaghoz

1 evőkanál só

1 teáskanál bors

1 teáskanál hagymapor

½ teáskanál cayenne

2 teáskanál őrölt kömény

1 teáskanál chilipor

2 teáskanál fokhagymapor

2 font hátszín borda (910 g)

20 oz felkockázott ananász (565 g), 1 konzervdoboz

28 oz barbecue szósz (795 g), 1 üveg

Elkészítés

Egy kis tálban keverje össze a sót, a borsot, a hagymaport, a cayenne-i borsot, a köményt, a chiliport és a fokhagymaport.

Dörzsölje be a fűszerkeverékkel az egész bébibordát.

Csöpögtesse le az ananászkonzerv levét, és a barbecue-szósszal együtt adja a lassú tűzhelyhez. Keverje össze.

Tegye a felkockázott ananászt és a bordákat a lassú tűzhelybe, és fedje le a mártással.

Fedje le, és főzze magas fokozaton 4 órán át. A félidő felénél fordítsa meg az oldalast úgy, hogy az, amelyik korábban alul volt, most felül legyen. Fedjük le még több mártással.

Vegye ki a bordákat a lassú tűzhelyből, és vágja fel egyes darabokra. Tálalja a maradék mártással és ananászdarabokkal.

Jó étvágyat!