, 2021/8/4
Egy egyszerü, tápláló és egészséges szendviccsel indithatod a saját vagy családtagjaid napját.
Ez a recept szerepelt a Könnyen csomagolható vegán ebédek között. Éedemes kipróbálni. Mindössze 30 percet vesz igénybe.
Hozzávalók
3 adaghoz
15 oz csicseriborsó (425 g), 1 konzerv, lecsepegtetve és leöblítve.
¼ csésze vöröshagyma (40 g), kockára vágva
½ piros paprika, kockára vágva
3 evőkanál vegán majonéz
½ teáskanál dijoni mustár
½ teáskanál fokhagymapor
½ teáskanál hagymapor
só, ízlés szerint
bors, ízlés szerint
1 evőkanál friss kapor, apróra vágva
zöld levelek, a tálaláshoz
kenyér, szeletelve, a tálaláshoz
Elkészítés
Egy közepes méretű keverőtálba tegyük bele a csicseriborsót, és krumplinyomóval pépesítsük, amíg darabos állagot nem kapunk.
Adja hozzá a lilahagymát, a pirospaprikát, a vegán majonézt, a dijoni mustárt, a fokhagymaport, a hagymaport, a sót, a borsot és a kaprot, majd keverje össze, amíg jól össze nem áll.
Tárolja a csicseriborsósalátát a hűtőszekrényben legfeljebb öt napig. A szendvics összeállításához kenje a keveréket a kenyérre, és a tetejére tetszés szerinti zöld leveleket tegyen.
Csomagolja pergamenpapírba, és rögzítse gumiszalaggal.
Jó étvágyat!
Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)