, 2021/8/5
Lassú főzésű ananászos bébi borda hátulról szerepel a Legjobb bordák receptek között
Táplálkozási információ
Kalória 1043
Zsír 53g
Szénhidrát 101g
Rost 4g
Cukor 78g
Fehérje 36g
Összetevők
4 adaghoz
1 evőkanál só
1 teáskanál bors
1 teáskanál hagymapor
½ teáskanál cayenne
2 teáskanál őrölt kömény
1 teáskanál chilipor
2 teáskanál fokhagymapor
2 font hátszín borda (910 g)
20 oz felkockázott ananász (565 g), 1 konzervdoboz
28 oz barbecue szósz (795 g), 1 üveg
Elkészítés
Egy kis tálban keverje össze a sót, a borsot, a hagymaport, a cayenne-i borsot, a köményt, a chiliport és a fokhagymaport.
Dörzsölje be a fűszerkeverékkel az egész bébibordát.
Csöpögtesse le az ananászkonzerv levét, és a barbecue-szósszal együtt adja a lassú tűzhelyhez. Keverje össze.
Tegye a felkockázott ananászt és a bordákat a lassú tűzhelybe, és fedje le a mártással.
Fedje le, és főzze magas fokozaton 4 órán át. A félidő felénél fordítsa meg az oldalast úgy, hogy az, amelyik korábban alul volt, most felül legyen. Fedjük le még több mártással.
Vegye ki a bordákat a lassú tűzhelyből, és vágja fel egyes darabokra. Tálalja a maradék mártással és ananászdarabokkal.
Jó étvágyat!