, 2021/8/3
Egy kivételesen egészséges recept nemcsak a hétköznapokra.Próbáld ki nem fogod megbánni.
Teljes idő
22 perc
Előkészítési idő
10 perc
Főzési idő
12 perc
Hozzávalók
4 adaghoz
2 evőkanál olívaolaj
4 csont nélküli, bőr nélküli csirkecomb, felszeletelve
só, ízlés szerint
bors, ízlés szerint
1 font zöldbab (455 g)
2 csésze cseresznyeparadicsom (400 g), félbevágva
½ csésze bazsalikomos pesto (115 g)
Elkészítés
Egy nagy serpenyőben hevítse fel az olívaolajat, és tegye bele a csirkecombokat.
Fűszerezzük sóval és borssal. Amikor a csirke teljesen átsült, vegyük ki a serpenyőből.
Szeletelje csíkokra, és tegye félre.
Adjuk hozzá a zöldbabot, és főzzük ropogósra.
Tegyük vissza a csirkecsíkokat a serpenyőbe, majd adjuk hozzá a paradicsomot és a pestót. Keverje addig, amíg teljesen össze nem keveredik.
Azonnal tálalja, vagy ossza szét 4 ételtároló edénybe, és tárolja a hűtőszekrényben. Hűtve akár 4 napig is eltartható.
Jó étvágyat!